Ontspanning in het hart van Warmond

22 oktober 2024 11:35

Ontspanning in het hart van Warmond

Wellness Warmond is een oase van rust in Warmond, ideaal voor wie wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte en volledig wil ontspannen. Het wellnesscentrum biedt diverse faciliteiten om zowel lichaam als geest te verwennen. Een van de hoogtepunten zijn de verschillende sauna's, zoals de traditionele Finse sauna’s en de populaire Löyly-sessies, waarbij aromatische oliën worden gebruikt voor een diep ontspannende ervaring.

Naast de saunafaciliteiten biedt Wellness Warmond verschillende soorten massages aan. Bezoekers kunnen kiezen uit een ontspanningsmassage voor volledige rust, een sportmassage gericht op het verhelpen van spierklachten, of een hotstone-massage die warmte en ontspanning combineert. Wie op zoek is naar een intensere ervaring kan genieten van een traditionele hamam-behandeling, die zorgt voor een grondige reiniging van het lichaam in een authentieke sfeer.

Daarnaast zijn er diverse schoonheidsbehandelingen beschikbaar, zoals gezichtsbehandelingen afgestemd op verschillende huidtypes. Tussen de behandelingen door kunnen gasten ontspannen in de relaxruimtes of op het buitenterras. Voor een complete wellness-ervaring biedt Wellness Warmond verschillende arrangementen, zoals het "Herfst Relax" en "Warm & Knus" arrangement. Deze pakketten omvatten onder meer toegang tot alle faciliteiten, massages en een verfrissend drankje. Ook is er een samenwerking met Kasteel Oud Poelgeest, waarbij gasten kunnen genieten van een wellnessdag met een overnachting in een historische omgeving.

Het wellnesscentrum is geopend van dinsdag tot en met zondag, met woensdag als speciale damesdag. Bezoekers kunnen zonder reservering gebruikmaken van de algemene faciliteiten, maar voor specifieke behandelingen is het aan te raden om vooraf een afspraak te maken via de reserveringspagina.

Wellness Warmond biedt een plek waar bezoekers kunnen ontspannen en zich volledig kunnen richten op hun welzijn. Het is een ideale bestemming voor wie op zoek is naar een moment van rust en verwennerij. Voor meer informatie of om een behandeling te boeken, kan men de website bezoeken of direct contact opnemen.

Kom kennismaken met Wellness Warmond
www.wellness-warmond.nl
071-3011976

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.