Sporten in Assen: Fitness en Aquasporten

1 oktober 2024 13:25

Sporten in Assen: Fitness en Aquasporten

In Assen zijn er volop mogelijkheden om actief te blijven en te sporten, zoals fitness en aquasporten. Of je nu je conditie wilt verbeteren of liever in het water sport, er zijn tal van opties om uit te kiezen.

Aanbod

Bij De Bonte Wever kun je in Assen terecht voor een compleet sportaanbod. De moderne fitnessfaciliteiten bieden zowel individuele trainingen als groepslessen, waaronder spinning, yoga en krachttraining. Voor liefhebbers van wateractiviteiten zijn er verschillende aquasporten zoals Aqua Bootcamp, Aqua Fit en Aqua Therapy. De ervaren instructeurs helpen je om je sportdoelen te bereiken, of je nu op zoek bent naar intensieve workouts of meer ontspannen lessen. Daarnaast zorgt de gemoedelijke sfeer ervoor dat iedereen zich welkom voelt.

Groepslessen

Wij bieden dagelijks een ruim aanbod aan groepslessen. Om hier aan te deel te nemen als abonnementhouder dien je vooraf online te reserveren. Dit doe je door te reserveren middels je account. Mocht je verhinderd raken dan stellen we het op prijs dat je in de mijn-omgeving je reservering annuleert, zodat je gereserveerde plek door een andere sporter gereserveerd kan worden.

Personal Training

Wil je gezonder, fitter en/of krachtiger worden, maar lukt het je tot dusver niet om dat lang gekoesterde resultaat zelf te realiseren? Dan biedt onze Personal Training uitkomst. Onze deskundige personal trainers staan klaar om samen met jou je doelen te bereiken. Je traint onder één-op-één begeleiding, waarbij de focus volledig op jou en je beoogde doel ligt.

Acties & activiteiten

Wist je dat we regelmatig leuke acties hebben en diverse activiteiten organiseren in ons fitnesscentrum? Deze acties & activiteiten zijn niet alleen leuk en uitdagend, maar ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en je fitnessdoelen te bereiken. Op deze pagina lees je er alles over! Zo bieden we bijvoorbeeld onze 7-dagen sportpas aan, waarmee je ons fitnesscentrum eerst kunt ontdekken als je nog geen lid bent. Deze pas geeft je een week lang onbeperkt toegang, zodat je zelf kunt ervaren hoe fijn het is om bij ons te sporten.

Meer weten? Bezoek de website voor meer informatie.

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.