Chef-kok Bjorn Stukje heeft culinaire ambities met Bistro Hero in Den Dolder

25 maart 2025 14:54

Chef-kok Bjorn Stukje heeft culinaire ambities met Bistro Hero in Den Dolder

Bistro Hero, de klassieke Franse bistro vlak naast station Den Dolder, viert deze maand met trots haar tweejarig bestaan. Onder leiding van eigenaar en chef-kok Bjorn Stukje heeft de bistro zich in korte tijd gevestigd als een plek waar fijnproevers kunnen genieten van traditionele Franse gerechten en mooie wijnen in een huiselijk sfeer.

Bjorn Stukje en zijn team werden bij HFSLG in Bosch en Duin met 14,5 punten van Gault&Millau gewaardeerd. Ook stond de zaak op plek 26 in de Lekker500. Sinds de opening in maart 2023 heeft Bistro Hero een opmerkelijke transformatie doorgemaakt. Het voormalige café De Egelantier werd omgetoverd tot een bruine bistro met een authentieke Franse twist.

Direct nadat Bjorn De Egelantier van zijn vader en moeder overnam, besloot hij klassieke gerechten zoals slakken, steak tartaar en zeetong te serveren. Als knipoog naar toen, prijkt de naam van zijn vader Hero nog op de gevel. De gewaagde keuze heeft geleid tot een vernieuwde eetervaring en een flink aantal nieuwe gasten. De Instagrampagina geeft een goede indruk van de nieuwe koers. Bjorn Stukje: “Na twee jaar Bistro Hero kan ik eindelijk zeggen dat we zijn waar we willen zijn. De keuken is naar een hoger niveau getild, de wijnkaart is op orde en het personeel ambitieus.”

De beste manier om Bistro Hero te proeven is het exclusieve chef’s menu. In drie tot vijf gangen verrast Bjorn gasten met vertrouwde smaken, bijzondere producten en flinke dosis karakter. Om dit te ervaren vraag je bij je bezoek naar het carte blanche menu van de chef of reserveer je van tevoren eenvoudig via de website.

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.