Ontdek de pracht van lokale verhalen: gratis magazines in de regio

13 februari 2024 08:19

Ontdek de pracht van lokale verhalen: gratis magazines in de regio

Woont u in Altena, Alblasserwaard, Krimpenerwaard of Vijfheerenlanden? Dan heeft u geluk! Kontakt Mediapartners, een vooraanstaande uitgeverij van maar liefst 13 lokale kranten, brengt daarnaast ook diverse eigen gratis magazines uit. Elk magazine heeft zijn eigen lokale thema en is gevuld met boeiende verhalen uit uw streek. Eén van hun successen is het unieke magazine '#TrotsOpDeBoer'.

Waarom #TrotsOpDeBoer?

#TrotsOpDeBoer is een prachtig magazine dat zich richt op de agrarische wereld in uw regio. Elk van de genoemde regio’s heeft zijn eigen uitgave. Het magazine brengt de verhalen van lokale boeren naar voren, variërend van traditionele familiebedrijven tot innovatieve ontwikkelingen in de landbouwsector. Of het nu gaat om koeien, schapen, landbouw of pluimvee; dit magazine heeft het allemaal. Het weerspiegelt de trots en diversiteit van de agrarische gemeenschap in de genoemde regio's. Ook als u zelf geen boer bent, is het bijzonder interessant te lezen wat er zoal gebeurt in de keuken, of beter gezegd in de stal en op het land, van de boer.

Lokaal magazine met internationale allure

Lokaal gemaakt, regionaal gelezen en internationaal gewaardeerd. Met het magazine #TrotsOpDeBoer Altena, won de uitgeverij maar liefst twee internationale prijzen in 2023! Het magazine won de ‘Silver ICMA Award’ voor de vormgeving van de cover en de ‘Bronze ICMA Award’ voor de tyopgrafie en layout. De organisatie achter de ICMA Awards heeft als doel om de creativiteit op gebied van design te delen met vormgevers over de wereld. De inzendingen voor de verschillende disciplines komen dan ook uit bijna 30 verschillende landen.

Gratis magazines bij u in de brievenbus

Wat dit magazine nog specialer maakt, is dat het ieder jaar gratis wordt thuisbezorgd bij iedereen in Altena, Alblasserwaard, Krimpenerwaard en Vijfheerenlanden. Kontakt Mediapartners maakt deze lokale verhalen toegankelijk voor alle inwoners van deze prachtige regio's.

Online leesplezier op kontaktmediapartners.nl

Woont u niet in één van deze regio’s? Of leest u liever vanaf uw computer of tablet? Lees het magazine trotsopdeboer online op de officiële website van Kontakt Mediapartners. Hier heeft u de mogelijkheid om #TrotsOpDeBoer digitaal te ontdekken, waar en wanneer u maar wilt.

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.