Yummygums lanceert Lemonade lijn

1 oktober 2024 12:56

Yummygums lanceert Lemonade lijn

Supplementen in poedervorm om het goed voor jezelf zorgen nog makkelijker te maken

Op zoek naar extra support binnen je beauty-routine? Of een boost aan je spijsvertering, spieropbouw, zenuwstelsel of algehele gezondheid? Met de nieuwe supplementenlijn van Yummygums kan dat allemaal. In hun missie om gezondheid leuk en toegankelijk te maken, zetten ze een volgende stap met de lancering van hun nieuwe Yummygums Lemonades: supplementen in poedervorm die oplossen tot lekkere limonade. Makkelijk te integreren in het dagelijks leven en ook nog eens heel smaakvol.

Verantwoord genieten

Yummygums wil dat je volop van het leven geniet, ook als het gaat om je gezondheid. Naast hun bekende gummies (vitamines in snoepjes vorm) is het een logische nieuwe stap: de markt kennis laten maken met suikervrije limonade poeders. Naast de vitamine gummies kan je nu ook aanvullende supplementen tot je nemen om jouw gezondheid een boost te geven én daarnaast hydrateren: best of both worlds.

Yummygums Lemonades

De fruitige en gezondheidsondersteunende limonades lossen gemakkelijk op waardoor ze eenvoudig in gebruik zijn en te combineren zijn met water, in smoothies of in cocktails. Zonder suiker en licht gezoet door natuurlijke bronnen zoals bessen en citroen, en op kleur gebracht door onder andere rode biet. De Yummygums limonades worden aangeboden in vier varianten om jouw leefstijl te ondersteunen:

  • Collagen Lemonade: maak je beauty routine compleet door het gebruiken van dit collageen supplement in bessensmaak. Het collageen en vitamine C zorgen voor een natuurlijke huidverjonging en vermindert de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijntjes. Het verbetert de elasticiteit en veerkracht van de huid en heeft tevens een positief effect op het volume van je haar en je sterkte van je nagels.
  • Gebruik Gut Support Lemonade om je spijsvertering een duwtje in de rug te geven. Rijk aan vezels, pre-probiotica en enzymen om je darmgezondheid op een natuurlijke manier te ondersteunen. Een frisse limonade in suikervrije gember citroensmaak.
  • Magnesium Lemonade draagt bij aan een actieve leefstijl. Met magnesiumnitraat als premium ingrediënt, de best opneembare vorm van magnesium, ondersteunt deze limonade de goede werking van de spieren en het zenuwstelsel. De suikervrije limonade in bosvruchtensmaak helpt om vermoeidheid te verminderen.
  • De Clear Protein Lemonade biedt een alternatief voor traditionele eiwitshakes in een lagere calorieën variant. De volledige vegan limonade is gemaakt van plantaardige eiwit en ondersteunt een snel herstel van spieren na fysieke inspanning. Twaalf gram eiwit per dosering in een suikervrije tropische smaak.

Over Yummygums

Yummygums, bekend van hun vitaminesupplementen in snoepjesvorm, is een Nederlands supplementen merk dat je helpt bij een gezonde levensstijl. Sinds 2017 maken ze het voor jezelf zorgen met hun producten iets om naar uit te kijken en laten ze je meer plezier halen uit je gezonde routines. Yummygums maakt gezondheid leuk en toegankelijk door hun lekkere supplementen die de voordelen bieden waar je naar op zoek bent. Genieten binnen een gezonde levensstijl.

Yummygums Lemonades zijn verkrijgbaar via yummygums.com:
Collagen Limonade, 300 ml - €34,95
Gut Support Lemonade, 300 ml - €34,95
Magnesium Lemonade, 250 ml - €29,95
Clear Protein Lemonade, 400 ml - €24,95

yummygums

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.