Wat je zoal kunt doen met een bubbeltjes envelop

9 september 2022 11:42

Wat je zoal kunt doen met een bubbeltjes envelop

Bubbeltjes enveloppen: ze zijn haast niet meer weg te denken uit ons leven. Kwetsbare en breekbare producten worden ermee verstuurd van de ene kant van het land naar de andere kant en kinderen kunnen zich er soms uren mee vermaken. En jijzelf misschien stiekem ook wel! De bubbeltjes envelop kan dan ook op meerdere manieren ingezet worden, de ene iets meer praktisch dan de andere. Wat je zoal kunt doen met een bubbeltjes envelop? Je leest het allemaal in deze blog. Lees dus snel even verder!

Jouw kinderen (of jezelf!) er uren mee vermaken

Je hoeft kinderen maar een groot stuk bubbeltjesplastic te geven en je kunt ze soms wel uren zoet houden. En niet alleen kinderen kunnen er veel plezier aan beleven. Wij, als volwassenen, moeten eigenlijk stiekem toegeven dat wij ook weleens de bubbeltjes van zo’n bubbeltjes envelop indrukken, oftewel ‘poppen’. Gewoon voor de lol! Sommige mensen worden er heel rustig van. Het is soms net alsof het poppen van die bubbeltjes een soort gelukshormoon vrijgeeft in de hersenen. Vandaar dat speelgoedfabrikanten hier volop op in springen door het ontwikkelen en verkopen van herbruikbare plastic ‘pop it’ fidgets. Deze fidgets bootsen het poppen van bubbeltjesplastic na, met als enige verschil dat je deze herbruikbare variant keer op keer opnieuw kunt gebruiken. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de bubbeltjes weer terugduwen in hun originele positie. Zo kun je oneindig blijven poppen! En kun je de bubbeltjes envelop bewaren waarvoor hij daadwerkelijk bedoeld is: producten verzenden.

Een bubble wrap kalender maken

Je kunt bubbeltjesplastic ook gebruiken voor het maken van een bubble wrap kalender. Dit is een kalender waar een laagje bubbeltjesplastic overheen zit. Achter elk bubbeltje zit een bepaalde dag, bijvoorbeeld de 15e. Is het de 15e van de maand? Dan kun je het bijbehorende bubbeltje indrukken. Zo kun je precies zien welke dag het is! En hoef je niet langer bang te zijn dat je achterloopt op schema.

Op een praktische manier inzetten

Dan volgt nu een wat meer praktische manier waarop je bubbeltjesfolie in kunt zetten. Heb je last van tocht in je woning en heb je het idee dat die tocht bij het raam vandaan komt? Dan kun je op maat geknipt bubbeltjesplastic voor het raam plakken om de tocht te verminderen. Dit kan gewoon door een klein beetje water op het raam te sproeien, bijvoorbeeld met behulp van een plantenspuit. Vervolgens kun je het bubbeltjesfolie gewoon tegen het raam plakken en blijft het prima zitten.

Daar waar het voor bedoeld is: producten verzenden

Je kunt een bubbeltjes envelop natuurlijk ook gewoon gebruiken voor datgene waarvoor het eigenlijk in eerste instantie ontworpen is: producten op een veilige manier verpakken en verzenden. Door de beschermende en schokabsorberende laag aan de binnenzijde van een bubbeltjes envelop weet je zeker dat breekbare producten heel en veilig over zullen komen. Bestel ze bijvoorbeeld in de webshop van Blok Packaging. Neem snel een kijkje!

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.