Tweewielercentrum Zwolle, de specialist in driewielers, bakfietsen en steps

21 oktober 2024 11:04

Tweewielercentrum Zwolle, de specialist in driewielers, bakfietsen en steps

Tweewielercentrum Zwolle is de specialist in betaalbaar fietsplezier voor jong en oud. Hier kun je terecht voor alle maten kinderfietsen, volwassen fietsen en e-bikes voor zeer betaalbare prijzen. Maar ook voor een kinderstep of een step voor volwassenen ben je hier aan het juiste adres. Voor gezinnen met kinderen of mensen met een hond is er een ruime keuze uit verschillende merken bakfietsen. Uniek is het enorme assortiment driewielers, vierwielers en aangepaste fietsen.

Blijf mobiel met een driewieler

Wanneer een normale fiets niet meer volstaat omdat de balans wat minder wordt, het op- en afstappen minder makkelijk gaat, of je je gewoon niet meer zeker voelt in het verkeer, dan kan een driewieler (of vierwieler) de oplossing zijn. Een driewieler staat stabiel op de weg waardoor je nooit omvalt. Bovendien kun je voor het stoplicht of kruispunt gewoon blijven zitten.

Tweewielercentrum Zwolle is de specialist van Nederland op het gebied van driewielers en vierwielers. We zijn dealer van alle gerenommeerde merken zoals Van Raam, Huka, Pfau-Tec en Lintech, maar we hebben ook merken in een zeer lage prijsklasse beschikbaar. Omdat wij al deze merken voeren hebben we voor iedereen wel een geschikt model in het assortiment. Zelfs maatwerk is mogelijk. Huka en Van Raam driewielers kunnen we voor een groot deel helemaal naar jouw wens samenstellen. Altijd staan er minimaal 12 verschillende modellen in de winkel. Onze deskundige medewerkers met jarenlange ervaring kunnen je aan de hand van deze voorbeelden goed adviseren over de mogelijkheden, en er kan een proefrit onder onze begeleiding op gemaakt worden.

Met een bakfiets vervoer je alles

Bakfietsen zijn helemaal in. Je kunt gemakkelijk meerdere kinderen of zware spullen vervoeren. Modellen met 1 wiel achter en 2 wielen voor zijn het gemakkelijkst voor gebruik in de stad omdat je het gewicht dan niet zelf in evenwicht hoeft te houden als je stil staat, en ze wendbaarder zijn. Maar bij de meeste bakfietsen stuur je met de hele (houten) bak waardoor ze  erg zwaar en moeilijk handelbaar zijn. Naast deze modellen zijn wij ook dealer van het Deense merk Nihola. Deze bakfietsen onderscheiden zich door hun lage gewicht van nog geen 40 kg en het feit dat je alleen de wielen stuurt en niet de hele bak. Dit stuurt veel lichter en je kunt ook in de bochten gewoon recht op de fiets blijven zitten.

Nihola bakfietsen zijn er in 3 maten. De kleinste is de compacte Low die ook vaak als alternatief voor een gewone driewieler gekozen wordt voor stabiliteit. Hier neem je gemakkelijk je boodschappen in mee. De middelste is er in 2 uitvoeringen, namelijk voor 2 kinderen met bankje en huif, of voor 1 of meer honden met een deurtje voor in de bak. De grootste maat is geschikt voor 4 kinderen met 2 bankjes en huif. Nihola bakfietsen zijn er met en zonder elektrische ondersteuning, en bij Tweewielercentrum Zwolle zelfs met Direct Drive middenmotor. Alle Nihola bakfietsen zijn voor een deel helemaal zelf samen te stellen.

Steppen is gezond

Steppen is gezond, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Lekker in de buitenlucht al je spieren gebruiken. En je kunt het net zo intensief doen als je zelf wilt. Voor kinderen hebben we steps, vouwsteps en stuntsteps. Voor volwassenen hebben we tour-steps, race-steps, off road-steps en vouwsteps. We hebben altijd meer dan 80 modellen rijklaar in de winkel staan. Ook hebben we alle onderdelen en accessoires om bijvoorbeeld veilig met je hond te steppen.

Kom naar onze winkel of bestel gemakkelijk en veilig op onze website. We bezorgen door heel Nederland.

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.