Ontdek de revolutie van fatbikes met de Phatfour FLX

15 juli 2024 13:10

Ontdek de revolutie van fatbikes met de Phatfour FLX

In de afgelopen jaren hebben fatbikes een enorme opmars gemaakt. De Phatfour FLX is een van de meest innovatieve modellen op de markt, ontworpen om uw dagelijkse ritten zowel plezierig als efficiënt te maken. Met een robuust ontwerp en geavanceerde technologie, biedt de FLX een ongeëvenaarde rijervaring.

Kracht en prestaties: De accu van de toekomst

250W Bafang accu

De Phatfour FLX is uitgerust met een krachtige 250W Bafang accu die zorgt voor soepele en snelle acceleratie. Deze motor staat bekend om zijn betrouwbaarheid en efficiëntie, wat betekent dat u minder vaak hoeft op te laden en langer kunt rijden. Of u nu heuvels beklimt of door de stad navigeert, de FLX levert altijd uitstekende prestaties.

Actieradius tot 70 km

Met een indrukwekkende actieradius tot 70 km per oplaadbeurt, biedt de FLX voldoende vermogen voor uw dagelijkse woon-werkverkeer of weekenduitstapjes. De batterij is gemakkelijk te verwijderen en op te laden, wat zorgt voor extra gemak.

Ontwerp en comfort: Stijl ontmoet functionaliteit

De Phatfour FLX is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen. Het stevige frame en de brede banden zorgen voor stabiliteit en veiligheid, zelfs op ruwe wegen. De fiets is ontworpen om zware belasting te weerstaan, wat hem perfect maakt voor zowel stadsritten als avontuurlijke tochten.

Het ergonomische ontwerp van de FLX zorgt voor een comfortabele rijpositie, waardoor lange ritten minder vermoeiend zijn. De verstelbare zadelhoogte en het stuur zorgen ervoor dat de fiets gemakkelijk aan te passen is aan verschillende lichaamslengtes en rijstijlen.

Geavanceerde technologie: Innovatie op twee wielen

De Phatfour FLX beschikt over een gebruiksvriendelijk LCD display dat alle essentiële informatie toont, zoals snelheid, batterijduur en afgelegde afstand. Met de intuïtieve interface kunt u gemakkelijk tussen verschillende rijmodi schakelen, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Veiligheid staat voorop bij de Phatfour FLX. De fiets is uitgerust met krachtige schijfremmen die zorgen voor een korte remweg en optimale controle, zelfs bij hoge snelheden of in noodsituaties. Dit geeft de rijder extra vertrouwen tijdens het fietsen.

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.