Hoog Catharijne opent tijdelijk 'speel-sprookjesbos'

12 augustus 2024 13:27

Hoog Catharijne opent tijdelijk 'speel-sprookjesbos'

Laat je van maandag 12 augustus t/m zondag 18 augustus verrassen en verwonderen in Hoog Catharijne’s Sprookjesbos. Op deze magische plek midden in Nederland is er voor kinderen van alles te beleven onder het bollendak op het Stationsplein in Utrecht.

Een wereld vol verwondering

Het Stationsplein in Utrecht wordt de week van 12 t/m 18 augustus omgetoverd in een magisch Sprookjesbos waar dromen werkelijkheid worden. Kinderen kunnen zich onderdompelen in een wereld vol fantasie en avontuur. Het Sprookjesbos biedt een scala aan activiteiten, waaronder een ballenbak, springkussen, draaiende bloemen en een knutseltafel. Voor een onvergetelijke ervaring kunnen kleine (én grote) bezoekers plaatsnemen op de gigantische troon voor een indrukwekkende foto naast de rook spuwende draak. Daarnaast zal het iconische sprookjesfiguur Sneeuwwitje een betoverend bezoek brengen aan het Sprookjesbos.

Zomeravontuur voor het hele gezin!

Dit evenement belooft een week vol plezier en verbeelding te worden, perfect voor een dagje uit met het hele gezin. Het Sprookjesbos is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur en de toegang is gratis. Kom en ontdek ons avontuurlijke Sprookjesbos op het Stationsplein en laat je meevoeren naar een wereld waar sprookjes tot leven komen!

Ruime openingstijden

Hoog Catharijne verwelkomt je van maandag tot en met zaterdag tot 20.00 uur, en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Sluit je dag vol sprookjes af met een ontspannen shopsessie en geniet van een heerlijke maaltijd in onze winkels en restaurants.

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.