Herbalife introduceert eerste kauwbare voedingssupplementen voor het hele gezin

11 oktober 2024 12:55

Herbalife introduceert eerste kauwbare voedingssupplementen voor het hele gezin

Herbalife lanceert een nieuwe lijn kauwbare voedingssupplementen, genaamd 'Herbalife Gels', speciaal ontwikkeld voor het hele gezin. Deze introductie markeert de eerste keer dat Herbalife in Europa producten speciaal voor kinderen op de markt brengt. De suikervrije, glutenvrije gels zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen bieden een toegankelijke manier om dagelijkse voeding aan te vullen voor zowel kinderen als volwassenen. 

De nieuwe lijn speelt in op de groeiende behoefte aan gebruiksvriendelijke en aangename vormen van voedingssupplementen en omvat vier producten.  

Aanvulling op de dagelijkse voeding

Voor kinderen zijn er de 'Herbalife Gels MindVita Kids', die ondersteuning bieden aan de hersengezondheid, en de 'Herbalife Gels NutrientVita Kids', een multivitamine die bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van kinderen. Deze gels bevatten 12 essentiële vitaminen en mineralen en zijn beschikbaar in de smaken Tutti Frutti en citroen-bessensmaak, om een smaakvolle en praktische aanvulling op de dagelijkse voeding te bieden. 

Voor volwassenen introduceert Herbalife 'Herbalife Gels ViewVita', ter ondersteuning van de ooggezondheid, en 'Herbalife Gels CoQ10Vita', die helpt bij bescherming tegen oxidatieve stress en bijdraagt aan botgezondheid. 'ViewVita' bevat luteïne, zeaxanthine, vitamine A en DHA, ingrediënten die belangrijk zijn voor het behoud van een goed gezichtsvermogen. 'CoQ10Vita' is verrijkt met 100 mg CoQ10 en vitamine K, die bijdragen aan normale bloedstolling en gezonde botten. 

Innovatie in voedingssupplementen: kauwbare gels als nieuwe trend

Met de introductie van deze kauwbare gels speelt Herbalife in op een groeiende trend waarbij consumenten op zoek zijn naar alternatieve en gemakkelijkere manieren om voedingssupplementen te consumeren. De gepatenteerde kauwtechnologie bootst het natuurlijke kauwproces na, waardoor de gels eenvoudig te consumeren zijn voor alle leeftijden. Dit is vooral relevant in een tijd waarin het slikken van pillen voor veel mensen, en met name kinderen, een obstakel kan vormen voor het aanvullen van essentiële voedingsstoffen. 

Glenn Van de Velde, Director of Sales Belgium & The Netherlands bij Herbalife: “De focus op het hele gezin en onze introductie van producten specifiek voor kinderen, komen op een moment waarop er wereldwijd meer aandacht is voor preventieve gezondheidszorg en welzijn binnen huishoudens. Door voedingssupplementen toegankelijker en aantrekkelijker te maken, hopen we bij te dragen aan een betere algehele gezondheid van gezinnen.” 

De 'Herbalife Gels' zijn vanaf nu verkrijgbaar in verschillende Europese markten, waaronder Nederland. Lees hier meer informatie over Herbalife Gels en hun belangrijkste ingrediënten.

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.