Geef jouw evenement een unieke twist door glazen te laten bedrukken!

3 oktober 2024 13:32

Geef jouw evenement een unieke twist door glazen te laten bedrukken!

Wil je je evenement of bedrijf op een bijzondere manier onder de aandacht brengen? Dan is glazen laten bedrukken een goede keuze. Hierbij kan het gaan om een feestje, bruiloft of bedrijfsborrel: met bedrukte glazen zorg je voor een persoonlijk én blijvend aandenken. In dit blog bespreken we de verdere voordelen van het laten bedrukken van glazen voor je evenement!

Het belang van gepersonaliseerde glazen

Gepersonaliseerde glazen hebben de kracht om een blijvende indruk achter te laten. Het maakt niet uit of je een bedrijfslogo, een boodschap, of de namen van het bruidspaar op de glazen plaatst, het zorgt altijd voor een persoonlijke touch. Vooral op evenementen kunnen bedrukte glazen dienen als een leuk relatiegeschenk dat gasten mee naar huis kunnen nemen.

Voor bedrijven is het bedrukken van glazen een handige manier om merkherkenning te vergroten. Bedrukte glazen zijn immers niet alleen functioneel tijdens een evenement, maar kunnen ook nog lange tijd daarna gebruikt worden. Zo wordt je merk keer op keer onder de aandacht gebracht wanneer de glazen worden gebruikt.

Verschillende soorten glazen om te bedrukken

Er zijn talloze opties als het gaat om glazen laten bedrukken. Afhankelijk van het evenement of de gelegenheid kun je kiezen uit wijnglazen, bierglazen, champagneglazen, of zelfs mokken en glazen karaffen. Voor zakelijke gelegenheden zijn bierglazen en wijnglazen vaak een populaire keuze, terwijl champagneglazen perfect zijn voor bruiloften of feestelijke evenementen.

Het bedrukken van glazen kan volledig op maat worden gedaan. Van subtiele, elegante ontwerpen tot opvallende logo’s of kleurrijke patronen – er zijn eindeloze mogelijkheden om jouw design tot leven te brengen. Bovendien kun je kiezen voor enkelzijdige bedrukking of rondom.

Duurzaamheid en kwaliteit

Bij het laten bedrukken van glazen is het belangrijk dat de kwaliteit van zowel het glas als de bedrukking hoog is. Bedrukte glazen moeten bestand zijn tegen regelmatig gebruik, inclusief wassen in de vaatwasser, zonder dat de opdruk vervaagt of loslaat. De bedrukkingstechnieken van bedrijven als Rickegroup.com zorgen ervoor dat je glazen hun prachtige uitstraling behouden, zelfs na veelvuldig gebruik.

Duurzaamheid speelt ook een rol bij het kiezen voor bedrukte glazen. Veel bedrijven bieden nu milieuvriendelijke opties, zoals herbruikbare of gerecyclede materialen, om zo een bewuste keuze te maken voor het milieu!

Hoe werkt het bedrukken van glazen?

Het proces van glazen bedrukken begint bij het kiezen van het type glas en het ontwerp dat je op de glazen wilt laten drukken. Veel bedrijven, zoals Rikegroup, bieden klanten de mogelijkheid om hun eigen ontwerp aan te leveren, maar ze kunnen je ook helpen bij het ontwerpen van een logo of illustratie die past bij je wensen.

Zodra het ontwerp klaar is, wordt het met druktechnieken aangebracht op de glazen. Afhankelijk van het type glas en de gewenste uitstraling kan de opdruk worden aangebracht in verschillende kleuren, maten en posities.

Voor elke gelegenheid

Bedrukte glazen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Je kunt ze personaliseren met namen, data of logo's, wat zorgt voor een extra speciaal en persoonlijk element. Bovendien geeft het de gelegenheid nét dat beetje extra flair, waardoor het onvergetelijk wordt voor de gasten!

Laat je glazen bedrukken!

Het laten bedrukken van glazen is een slimme keuze voor iedereen die een evenement leuker wil maken met gepersonaliseerde details. Bedrukte glazen zorgen voor een blijvende herinnering aan een geslaagde dag!

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.