ROS – reparatie, onderhoud en servicebedrijf van der Tuyn: Uw betrouwbare kluspartner

3 oktober 2024 11:54

ROS – reparatie, onderhoud en servicebedrijf van der Tuyn: Uw betrouwbare kluspartner

Soms zijn er van die klussen in en om het huis die u liever niet zelf doet, of die gewoon te veel tijd en energie kosten. Misschien is het ophangen van een plankje in de berging, het vervangen van een stopcontact, of het monteren van een lamp iets waar u al tijden tegenop ziet. Geen zorgen, ROS – klus staat voor u klaar.

Gevestigd in IJmuiden, biedt ROS een breed scala aan diensten aan voor particulieren in de regio tussen Alkmaar en Amsterdam. Of het nu gaat om kleine klusjes zoals het ophangen van rails, of grotere klussen zoals keukens plaatsen, ROS neemt u het werk uit handen.

Van kleine en grote klussen

Bij ROS begrijpen we dat elk huis en elke klus anders is. Daarom bieden we een op maat gemaakte service waarbij we luisteren naar uw wensen en behoeften. Of u nu een paar planken wilt laten maken in uw berging, een paar lampen op wilt hangen, of stopcontacten moet vervangen, wij hebben de expertise in huis.

Onze diensten zijn veelzijdig en omvatten ook het leggen van laminaatvloeren, het uitvoeren van kleine loodgieterswerkzaamheden zoals het vervangen van kranen, en het witten of behangen van uw muren. Zelfs voor grotere klussen zoals het plaatsen van keukens kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ook voor het inbouwen van witgoed zoals vaatwassers en koelkasten.

Veiligheid voor uw huisdier: catproof balkons en tuinen

Voor de kattenliefhebbers bieden we een unieke service: het catproof maken van uw balkon of tuin. We zorgen ervoor dat uw kat veilig naar buiten kan, zonder het risico te lopen te ontsnappen of van het balkon te vallen. Deze aanpassingen zijn zowel functioneel als discreet, zodat uw huis of tuin er goed blijft uitzien terwijl uw huisdier in alle veiligheid kan genieten. Meer hierover kunt u lezen op onze Facebook-pagina waar we regelmatig projecten delen.

Persoonlijke service, vakmanschap en betrouwbaarheid

Bij ROS staat persoonlijke service centraal. We nemen de tijd om elke klus met aandacht en precisie uit te voeren, hoe groot of klein ook. Ons doel is om vakwerk te leveren waar u nog jaren plezier van heeft. De tevredenheid van onze klanten is onze grootste trots, en we werken er hard aan om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met het resultaat. Volg ons op Instagram om te zien hoe we projecten tot een succesvol einde brengen.

ROS in jouw regio: tussen Alkmaar en Amsterdam

ROS – klus is actief in IJmuiden en omgeving, met een werkgebied dat zich uitstrekt tussen Alkmaar en Amsterdam. Heeft u een klus die gedaan moet worden, maar ontbreekt het u aan tijd, energie, of de juiste expertise? Neem dan contact met ons op, en we komen graag langs om samen met u te kijken wat er nodig is.

ROS – uw partner voor elke klus, van klein onderhoud tot grote klussen.

ROS-Klus
06-28070988
info@ros-klus.nl
Keetberglaan 44
1974 XC IJmuiden

terug

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.